Planning Onderhoud

Plan hier zelf uw auto in voor onderhoud

Tarieven

Uurloon € 68,-
Uitlijnen € 55,-
Balanceren € 5,50

Airco afvullen v.a. € 120,00
APK benzine € 29,50
APK diesel € 39,50

Onderhoud

Het onderhoud dat wordt uitgevoerd aan uw auto in onze werkplaats is een full-service onderdeel van ons bedrijf. Het regulieren onderhoud, storing diagnose, uitlijnen, wielen balanceren, banden de- en montage (waaronder run-flat banden verwisselen) en diagnose stellen aan airco-systemen behoren tot onze standaard. Tevens kunnen wij uw(dsg-) versnellingsbak of koppeling repareren.

Wij zijn lid van de Bosch Car Service formule

Wij kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals ruitenwissers, accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om elk autobedrijf van Bosch Car Service perfect te ondersteunen. Om die reden beschikken wij daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt aan uw auto.

Erkend APK keuringsstation

Wij zijn een door de RDW erkend APK keuringsstation. Een APK wordt snel en vakkundig door ons uitgevoerd. Een keuring duurt vaak niet langer dan 1 kop koffie. U kunt er dus op wachten indien u dat wenst.

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Als lid van Bosch Car Service werken wij volgens de fabrieksvoorschriften. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn allebei even welkom.

Kennis op hoog niveau

De kennis van de autobedrijven van Bosch Car Service staat in de autobranche hoog aangeschreven. Dat komt doordat Bosch ons voortdurend stimuleert om ons zelf te verbeteren. Dat gebeurt op vele manieren:

Onze diagnose apparatuur krijgt minimaal vier keer per jaar een update van Bosch-software, zodat alle storingen snel uitgelezen kunnen worden.

Wij hebben toegang tot een speciaal forum waarop alle Bosch Car Service leden kennis, reparatie-ervaringen en tips kunnen delen.

Bosch biedt een grote diversiteit aan technische trainingen.

Professionele testtechniek voor moderne voertuigelektronica

Het stijgende percentage aan elektronica in het voertuig vereist beter gekwalificeerde diagnose. Zelfs eenvoudige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden vereisen de tussenkomst van een diagnosetester.