Plan uw afspraak voor onderhoud

PLAN UW AFSPRAAK VOOR ONDERHOUD

Plan uw afspraak voor onderhoud

PLAN UW AFSPRAAK VOOR ONDERHOUD

Plan uw afspraak voor onderhoud

PLAN UW AFSPRAAK VOOR ONDERHOUD

Plan uw afspraak voor onderhoud

PLAN UW AFSPRAAK VOOR ONDERHOUD

Wij zijn lid van de Bosch Car Service formule

Wij zijn lid van de Bosch Car Service formule

Wij kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie.

Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals ruitenwissers, accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP.

Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om elk autobedrijf van Bosch Car Service perfect te ondersteunen. Zo beschikken wij over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt aan uw (elektrische) auto.

EDGE_mobility

Ook bij een elektrische auto, is het belangrijk om het onderhoud en de reparaties op tijd te laten uitvoeren. Wij als EDGe Mobility-bedrijf zijn gespecialiseerd in het werken aan elektrische auto’s.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld helpen bij het verhelpen van storingen, het geven van laadadvies en het checken van de status van je batterij. Zo weet je zeker dat je elektrische auto in topconditie blijft! 

Goed om te weten: alle (fabrieks) garanties blijven gehandhaafd. Wij zijn 100% gecertificeerd om te mogen werken aan uw (PH)EV! Dit geldt voor alle merken, van Volvo tot Mercedes, maar ook Tesla onderhoud mag en kan door ons worden verzorgd.

Erkend APK keuringsstation

Wij zijn een door de RDW erkend APK keuringsstation. Een APK wordt snel en vakkundig door ons uitgevoerd. Een keuring duurt vaak niet langer dan 1 kop koffie. U kunt er dus op wachten indien u dat wenst.

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Als lid van Bosch Car Service werken wij volgens de fabrieksvoorschriften. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn allebei even welkom.

Professionele testtechniek

Het stijgende percentage aan elektronica in het voertuig vereist beter gekwalificeerde diagnose. Zelfs eenvoudige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden vereisen de tussenkomst van een diagnosetester.

Kennis op hoog niveau - professioneel diagnose apparatuur

Kennis op hoog niveau

Omdat Bosch ons voortdurend stimuleert ons zelf te verbeteren, kunt u er van uitgaan dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen van uw auto.

Zo krijgt onze diagnose apparatuur minimaal vier keer per jaar een update van Bosch-software, zodat alle storingen snel uitgelezen kunnen worden. Wij hebben toegang tot een speciaal forum waarop alle Bosch Car Service leden kennis, reparatie-ervaringen en tips kunnen delen. En Bosch biedt een grote diversiteit aan technische trainingen. die onze monteurs moeten en willen volgen.

Altijd up to dat dus! Dat is wel zo vertrouwd.

Plan uw afspraakvoor onderhoud

De kennis van de autobedrijven van Bosch Car Service staat in de autobranche hoog aangeschreven. Dat komt doordat Bosch ons voortdurend stimuleert om ons zelf te verbeteren. Dat gebeurt op vele manieren: Bosch biedt een grote diversiteit aan technische trainingen.