Schrijf je in voor de Willems Automobielen Voetbalkampen

Zoals een ieder wellicht heeft gezien op de posters worden ook dit jaar weer de Willems Automobielen voetbalkampen georganiseerd. Een jaarlijks terugkerend evenement, wat goed bezocht wordt door de jeugd van asv Dronten. Een kamp voor en door asvDronten; een evenement waar je bij moet zijn!

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni wordt voor de JO9 en JO7 jeugd van asvDronten de Willems automobielen voetbalkampen georganiseerd. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli wordt voor de JO13 en JO11 jeugd van asvDronten de Willems Automobielen voetbalkampen georganiseerd. Bij het voetbalkamp van de JO13 en JO11 is een overnachting inbegrepen.

Deze voetbalkampen zijn mogelijk door een goede opbrengst van de nieuwjaarsloop; en sponsor bijdrage van Willems Automobielen en de bijdrage van de supportersvereniging van asvDronten.

Tijdens de voetbalkampen hoef je zelf geen eten en drinken mee te nemen; hiervoor wordt gezorgd.

De kosten voor deelname aan het JO9 en JO7 voetbalkamp bedragen voor de deelnemers die aan de nieuwjaarsloop hebben meegedaan 5 euro; heb je niet meegelopen bedragen de kosten 10 euro.

De kosten voor deelname aan het JO13 en JO11 voetbalkamp bedragen voor de deelnemers die aan de nieuwjaarsloop hebben meegedaan 7,50; heb je niet meegelopen bedragen de kosten 15 euro.

Heb je zin om mee te doen? Geef je voor 20 mei op bij je leider van je team.

Graag zien we je op een van de Willems Automobielen Voetbalkampen!

Roelof Buikema

Geef een reactie